Μέγεθος γραμματοσειράς:

Αναγνωσιμότητα:

Πλάτος διάταξης:

Μήνυμα ειδοποίησης

Type Center Copying Printing

Τype Center Service

Η επιχείρηση έχει ως αντικείμενο τη φωτοτυπία, την ψηφιακή εκτύπωση (Print-on-demand), τη βιβλιοδεσία, και την επιτραπέζια τυπογραφία. Παρέχει επίσης υπηρεσίες δακτυλογράφησης, τηλεομοιοτυπίας και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Απρίλιο του 1996 με μικρό κύκλο προσφερόμενων εργασιών, δίνοντας αρχικά έμφαση στην εξυπηρέτηση αναγκών σχετικών με τη φωτοτυπία και τη δακτυλογράφηση. Στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς της φωτοαντιγραφής και της ψηφιακής εκτύπωσης, έχοντας πλέον ψηφιακές ασπρόμαυρες εκτυπωτικές, έγχρωμες, καθώς και laser plotter, ασπρόμαυρα και έγχρωμα, και τις υπηρεσίες Book-on-demand και Print-on-demand. Επίσης επεκτάθηκε στον τομέα της βιβλιοδεσίας, όπου εκτός από τις "γρήγορες" λύσεις της θερμοκόλλησης και του σπιράλ, διαθέτει περιμετρική βιβλιοδεσία, καθώς και πλαστικοποίηση, πίκμανση, διάτρηση, συρραφή και περφορέ,για το άψογο φινίρισμα των εργασιών σας.

Παράλληλα, προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα της Ηλεκτρονικής Επιτραπέζιας Τυπογραφίας (σελιδοποίησης), έχοντας επιμεληθεί εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, εκπαιδευτικών, τεχνικών, λογοτεχνικών κλπ., καθώς και άλλα έντυπα.

Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς.

Για το Τype Center Service

Μιχάλης Νόττας