Μέγεθος γραμματοσειράς:

Αναγνωσιμότητα:

Πλάτος διάταξης:

Μήνυμα ειδοποίησης

Ψηφιακή Εκτύπωση για  Ιδιώτες -Συγγραφείς

 

 

Με την ψηφιακή εκτύπωση των βιβλίων –κατά απαίτηση– (Βook-on-demand), σας επιτρέπεται η εκτύπωση τόσων αντιτύπων όσων εσείς θέλετε.

H ψηφιακή εκτύπωση κατά ζήτηση, απευθύνεται και στους ιδιώτες - συγγραφείς που επιθυμούν να εκδώσουν μια αυτοβιογραφία, μια ποιητική συλλογή, μια εργασία για το προσωπικό τους αρχείο ή για λίγους φίλους. Mε οικονομικό και προσιτό για τον ιδιώτη κόστος είναι εφικτή πλέον η υλοποίηση μιας τέτοιας έκδοσης.

  • Έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης τίτλων με μικρό αναγνωστικό κοινό (φίλους, γνωστούς, άλλους συγγραφείς).
  • Μπορείτε να έχετε κάθε φορά τη συγκεκριμένη ποσότητα βιβλίων που σας ζητά η αγορά ή οι φίλοι σας,με άμεση παράδοση και χωρίς να σπαταλάτε χρόνο.

Εμείς εδώ στο TypeCenterService με χρόνια εμπειρία στον τομέα της στοιχειοθεσίας και σελιδοποίησης διδακτικών, επιστημονικών και άλλων τίτλων (DTP), καθώς και την 17χρονη παρουσία μας στο χώρο των εκτυπώσεων, αναλαμβάνουμε την κάθετη παραγωγή (εκτύπωση, εξώφυλλο, πλαστικοποίηση, βιβλιοδεσία) των τίτλων σας, με τεχνολογία αιχμής

Επίσης αν εσείς το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε και τη στοιχειοθεσία, σελιδοποίηση, το "στήσιμο" δηλαδή του συγγράμματός σας, ακόμη και την έκδοση του ISBN για εσάς!!!